Wednesday, 2 January 2013

OVER

Heyy Assalammualaikum guys .
Wahh , agak lame jugaa Hakeem tak post kat blogg ni .
Oke , act Hakeem sekarang at KL bekerje .
Kerje biase2 je la . Act , hakeem ade kenal ngan sorang budak ni ,
kite just kawan je . Tapikan , jantung debar2 bile tengok mate dye .


Oke , hakeem act suke tengok mate dye . Woww , cantik mate dye .
Tajam pulak tu . Hmmm , tapi tu la , dye Tahun ni SPM .
Nak tahu sebab ape TITLE post kali ni "OVER" ?
Tu lah gelaran Hakeem bagi dekat dye .


So , dye kawan baik Hakeem yang ade sekarang ni .
Dye baik . I mean , sangat baik .
Hakeem suke sangat berkawan dengan dye , Our first meet
dekat MB . Kiteorang asyek ketawe je . HAHA
Tu yang taleh tahan tu .


So , nak cakap yang I miss Her so much .
Her ? Yes . Sebab dye perempuan .
But , we just friend . Not more .
HAHA .
Thats all .
<3 For her .

Thursday, 12 April 2012

I miss You !


Assalammualaikum ! Esok nampaknye dye akan tinggalkan Akim 
selame 3 hari sebab dye terlibat dengan camp . 3 hari ? Bagi korang 
mesti skejap je kenn ? 
Tapi , bagi Akim , 3 hari tanpa dye teramatlahh sedihh :'(
Macam mane laa kan tak sedeh ,
kat sekolah dengan sape lahh Akim nak rehat ?
Kat luar dengan sape la kan Akim nak menggedik ?
Dye pernah cakap kat Akim yang perasaan rindu tu memang kuat .
Tapi , macam mane pon , Akim tetap akan cube lawan perasaan rindu tuu :')
Btw , tadi dye ade kawat n time dye balek kawat Akim yang amek dye .
Series , dye keluar je daripade kerete , air mate Akim da nak mengalir :')
Kalau korang nak tahu , dye lah perempuan yang hebat sebab hanye dye seorang yang
mudah menjatuhkan air mata Akim . 
Akim macam ni bukan sebab Akim gedikk , tapi sebab , Akim betol-II sayang 
dekat dye dan tak nak kehilangan dye .
Akim just boleh cakap yang Akim teramatlah rindu dekat dye :')
Bie , cepatlahh ye balek dari camp tuu ! ILoveYaa <3

Tuesday, 27 March 2012

I'm so sorry !


Gambar kat atas ni lahh yang Dye yang Akim maksodkan <3
Akim sayang sangat kat dye .
Akim da banyak kali saketkan hati dye :'(
Tadi Akim carik pasal pulak ngan dye gare-II jeles .
Ya Allah , kenape laa kan Akim tak perasan yang dye tak salah pape pun .
Da nampak da yang Akim ni bukan laa orang yang terbaik untok dye .
Tapi Akim tetap akan jadi yang terbaik untok dye .
Sekarang Akim nak mintak maafkan dye sebab Akim yang salah ,
tapi tu lah , dye tak on phone sebab saket hati ngan Akim .
Malunye Akim nak jumpe dye esok , sebab gare-II cemburu ,
sampai yang betol ngan salah pon tak perasan .
Iloveyou so much much much sayang  ! <3

Friday, 23 March 2012

Mandi hujan >.<'

Salam ! :)
Heyy guyss , kali ni akim nak cite plak yang petang tadi 
akim mandi hujan dengan ehem-II !
Hee . Act , kiteorang baru balek daripade kawat kaki .
Then , mase balek kawat kaki tu plak boleh hujan .
Yang si dia call mak dye , pastu mak dye takde kat rumah .
Yang akim plak call laa akak ingat nak suroh amek ,
tapi akak cakap balek sendiri .
So , ape lagi kan , kiteorang pun balek la hujan-II !
Series , da macam cerite hindustan la plak ><
Mase jalan tu plak , dye boleh buat muke tegeng dye , tapi dye tetap comel <3
HAHA ! Pastu akim pun ape lagi kan , nak tarik perhatian dye ,
akim pekek je la cakap ILOVEYOUU kuat-II !
HAHA !
#Loveyousayang ! <3

Friday, 9 March 2012

Sorry !

Oke , tadi mase kat skola , aku jumpe si dia .
Ehem-II aku laa kan siape lagi .
Nthen , tadi kat skola aku da buat dye nanges sebab aku tak dapat kawal
emosi aku . Aku bukannye ape , aku just kecewe je tadi .
Aku kecewe sebab aku terbukak something kat handphone dye .
Tapi tak boleh nak bagi tahu laa apenye tu .
Tapi sekarang ni aku nak mintak maaf sebab tergamak aku buat dye menanges .
Aku sayang kat dye sangat-II

I LOVE U SAYANG <3
Sorry pasal petang tadi :')

Monday, 5 March 2012

Cinta Berputik !

Oke , ingatkan sebelom ni da takkan ade lagi kekasih hati .
Rupe-rupenye , still ade lagi orang nak kat aku . HAHA !
Oke , kali ni aku nak cerite yang aku da jumpe pengganti kat hati aku ni .
Dye satu skolah ngan aku tapi dye bawah aku laa .
Dye baru form 4 tahun ni .
Yang buat aku tertarik kat dye sebab time dye senyum kat aku ,
aku boleh angau . HAHA !
Biase laa kenn , baru-II bercinte memang cam ni .
Angau berbagai .
Tapi , aku yakin , dye lah cinta hati aku takkan ade yang lain
ILYSM sayang <3
#UngkuNurAmalina

Friday, 10 February 2012

Menyesal sangat-II !

Oke . Da lame jugak Akim tak update blog .
Akim update ni sebab nak bercerite tentang betape menyesalnye
Akim sebab tinggalkan dye dulu .
Akim tatawu macam mane dulu boleh tergerak hati nak tinggalkan dye .
Tapi sekarang Akim baru rasekan yang Akim betol-II sayang kat dye . Betape bodohnye
Akim sebab dulu tak menghargai dye . Sekarang bile kat skola Akim selalu tengok dye ,
but dye je tak prasan .
Kalau nak ikotkan memanbg tergerak hati nak balek dekat dye tapi ,
sekarang dye da ade boy dan Akim plak da ade GF .
Tapi series , Akim still tak boleh lupekan dye .
I'm so sorry N A sebab da sia-II kan awak .
Tapi saye memang masih sayangkan awak . Saye memang menyesal gile sekarang .
I still Love You even Your Heart cannot be Mine now .