Friday, 10 February 2012

Menyesal sangat-II !

Oke . Da lame jugak Akim tak update blog .
Akim update ni sebab nak bercerite tentang betape menyesalnye
Akim sebab tinggalkan dye dulu .
Akim tatawu macam mane dulu boleh tergerak hati nak tinggalkan dye .
Tapi sekarang Akim baru rasekan yang Akim betol-II sayang kat dye . Betape bodohnye
Akim sebab dulu tak menghargai dye . Sekarang bile kat skola Akim selalu tengok dye ,
but dye je tak prasan .
Kalau nak ikotkan memanbg tergerak hati nak balek dekat dye tapi ,
sekarang dye da ade boy dan Akim plak da ade GF .
Tapi series , Akim still tak boleh lupekan dye .
I'm so sorry N A sebab da sia-II kan awak .
Tapi saye memang masih sayangkan awak . Saye memang menyesal gile sekarang .
I still Love You even Your Heart cannot be Mine now .