Tuesday, 27 March 2012

I'm so sorry !


Gambar kat atas ni lahh yang Dye yang Akim maksodkan <3
Akim sayang sangat kat dye .
Akim da banyak kali saketkan hati dye :'(
Tadi Akim carik pasal pulak ngan dye gare-II jeles .
Ya Allah , kenape laa kan Akim tak perasan yang dye tak salah pape pun .
Da nampak da yang Akim ni bukan laa orang yang terbaik untok dye .
Tapi Akim tetap akan jadi yang terbaik untok dye .
Sekarang Akim nak mintak maafkan dye sebab Akim yang salah ,
tapi tu lah , dye tak on phone sebab saket hati ngan Akim .
Malunye Akim nak jumpe dye esok , sebab gare-II cemburu ,
sampai yang betol ngan salah pon tak perasan .
Iloveyou so much much much sayang  ! <3

Friday, 23 March 2012

Mandi hujan >.<'

Salam ! :)
Heyy guyss , kali ni akim nak cite plak yang petang tadi 
akim mandi hujan dengan ehem-II !
Hee . Act , kiteorang baru balek daripade kawat kaki .
Then , mase balek kawat kaki tu plak boleh hujan .
Yang si dia call mak dye , pastu mak dye takde kat rumah .
Yang akim plak call laa akak ingat nak suroh amek ,
tapi akak cakap balek sendiri .
So , ape lagi kan , kiteorang pun balek la hujan-II !
Series , da macam cerite hindustan la plak ><
Mase jalan tu plak , dye boleh buat muke tegeng dye , tapi dye tetap comel <3
HAHA ! Pastu akim pun ape lagi kan , nak tarik perhatian dye ,
akim pekek je la cakap ILOVEYOUU kuat-II !
HAHA !
#Loveyousayang ! <3

Friday, 9 March 2012

Sorry !

Oke , tadi mase kat skola , aku jumpe si dia .
Ehem-II aku laa kan siape lagi .
Nthen , tadi kat skola aku da buat dye nanges sebab aku tak dapat kawal
emosi aku . Aku bukannye ape , aku just kecewe je tadi .
Aku kecewe sebab aku terbukak something kat handphone dye .
Tapi tak boleh nak bagi tahu laa apenye tu .
Tapi sekarang ni aku nak mintak maaf sebab tergamak aku buat dye menanges .
Aku sayang kat dye sangat-II

I LOVE U SAYANG <3
Sorry pasal petang tadi :')

Monday, 5 March 2012

Cinta Berputik !

Oke , ingatkan sebelom ni da takkan ade lagi kekasih hati .
Rupe-rupenye , still ade lagi orang nak kat aku . HAHA !
Oke , kali ni aku nak cerite yang aku da jumpe pengganti kat hati aku ni .
Dye satu skolah ngan aku tapi dye bawah aku laa .
Dye baru form 4 tahun ni .
Yang buat aku tertarik kat dye sebab time dye senyum kat aku ,
aku boleh angau . HAHA !
Biase laa kenn , baru-II bercinte memang cam ni .
Angau berbagai .
Tapi , aku yakin , dye lah cinta hati aku takkan ade yang lain
ILYSM sayang <3
#UngkuNurAmalina