Saturday, 20 August 2011

Hari Ini !

Salam . Ari ni akim nk cerite tentang pagi tadi .
Gambar yg dekat atas ni tadi baru je akim snap . Act , tadi pagi kiteorng buat photoshot la konon .
So , let me introduce from the left . *speaking la plak .
Daripade kiri name dye Andre . Baju merah Gric . Tepi Gric , Akim n yg paling hujung tu Elvin .
Tujuaan kiteorg photoshot nie sebab da lame kiteorng tak photoshot cam tadi .
Alhamdulillah la sebab cuace tadi agak baik so tak mengganggu la kiteorng posing kan kan ?
Haha ! Akim pon act first time amek gambar ngan dorng smue ni .
Tak sangke la plak an mereke-II yg berade di atas semuenye spoting .
Paling spoting Elvin la . Org snap pics dye ketawe je smpai nk pecah perot .
Tak sangke la kan padahal due orang yg pendek uh baru je Form 1 tapi perangai cam budak umor 1 tahun .
Oke . Tapi akim nie bukan nk cerite tentang keburukkan dorng ,
tapi akim nk ckap dorng semue yg berade diatas adelah org yg penting dalam hidup akim .
dorng semua THE BEST ! I LOVE U la !<3 !

Saturday, 23 July 2011

Peluang Kedua !

Salam ,
dalame juga akim ta on blog n tak update .
Kali ni akim nk berkongsi cerite tentang peluang kedue .
Peluang nie susah juga untuk kite dapat .
Act , akim nk cerite sebenarnye kenape akim ingin berkongsi cerite tentang peluang kedue .
Ade lah seorang sahabat akim tidak menghargai peluang kedue
yg kiteorng berikan kepade dye .
Sahabat akim nie penah melakukan kesalahan
dan berjanji akan berubah .
So , akim dan smue kawan akim pun fikir yg dye akan berubah .
So kiteorng pon berilah dye peluang kedue .
Betape kecewenye kiteorng smue apabile dye ulangi kesilapan dye
semule .
Rase nak marah pon ade jugak tapi tak sampai hati nk marah kawan yg baik dengan kite .
Akim rase dye mcm tak menghargai peluang yg telah diberikan .
So , adekah akan adenye peluang ketige untuk si dye ?
Tapi ramai jugak la kawan2 akim binget dengan sikap dye .
Act , akim ta kisah la sangat dengan perangai dye . Tapi satu je la yg Akim dan kawan2 lain mintak ,
INGATLAH KESILAPAN KAMU DAN BERUBAHLAH WAHAI SAHABAT :)
*Banyak sangat "so"
HEE : DD

Wednesday, 8 June 2011

OPPSS !

Huh ! Nie lagi sorng tertinggal .. Hmm , Gric nie sebenarnye orng yg terpenting jugaa bagi aku ..
Dye nie kadang-kadang suke menyakat aku n kadang-kadang dye nie dalam kelas tak btul siket ..
Gric nie orangnye kelakar la jugaa . Bile time aku tengah series nnty mesti dy buad lawak bodoh dye tuu .
Dye nie ta pernah muakk nk crik pasal ngan aku . Kalau dalam kelas tuu , mulot dye boleyh ketegeri memekak la jugaa . Cam mne pon , aku suke sangat berkawn ngan dye sebab dye BEST !
ILY Gric ! HAHA !

Kawan Kawan Kesayangan ;)

Nampak ta gambar diatas ?? Mereke yang berade diatas sane merupakan orang yg terpenting bagi aku
sebab bile time aku susah merek selalu bagi aku semangat dan slalu ade dekat aku ..
Hmm , ta dapat bayangkan aku kalau misalannye salah sorng daripade mereke tak ade tentu hidup aku bhosan .. ILYSM kawan !

Saturday, 21 May 2011

Bangon lambat ouh !

Wahhh !
Pagi tadi bangon lambat ouh !
Gare2 bangon lamabt ta dapat pergi skola .
Act , kalau bangon awal pon ta g skola tapi g men futsal ouh .
Tengok arh an sape yg ajak melencong kalau bukan member .
Smue nie idea muizz .
sngaje nk suroh aku ta datang skola so ajak la men futsal pagi uh .
Yg pentengg tadi K.A.M.I enjoy la .
If nk join skali enjoy .,
FOLLOW la weyh !

Friday, 20 May 2011

Snap Snip !

Wahh ! Tadi best gile dapat snap pics bersame kawan kawan !
Act , kiteorng maen snap jek sebab tatawu petang
uh nak buad ape ..
Lepas da snap uh , pasar malam la kan .
Cam biase jual muke :)
HAHA ! Tapi tu la , banyak jugaa ta bleyh buad
sebab petang tadi hujan .
Hmmm .
Yang penting tadi enjoy la !
Korang ta rase aku rase !
Love all my friends !

Wednesday, 18 May 2011

new owner

hey,its me akim.
i'm a new owner for this blog.
i hope all of you will appreciate what i talk about
or any else that i write in this page.
btw,have a nice day for today.
don't think about ytd~*
but,think about the day are coming soon.
toodle <33