Thursday, 12 April 2012

I miss You !


Assalammualaikum ! Esok nampaknye dye akan tinggalkan Akim 
selame 3 hari sebab dye terlibat dengan camp . 3 hari ? Bagi korang 
mesti skejap je kenn ? 
Tapi , bagi Akim , 3 hari tanpa dye teramatlahh sedihh :'(
Macam mane laa kan tak sedeh ,
kat sekolah dengan sape lahh Akim nak rehat ?
Kat luar dengan sape la kan Akim nak menggedik ?
Dye pernah cakap kat Akim yang perasaan rindu tu memang kuat .
Tapi , macam mane pon , Akim tetap akan cube lawan perasaan rindu tuu :')
Btw , tadi dye ade kawat n time dye balek kawat Akim yang amek dye .
Series , dye keluar je daripade kerete , air mate Akim da nak mengalir :')
Kalau korang nak tahu , dye lah perempuan yang hebat sebab hanye dye seorang yang
mudah menjatuhkan air mata Akim . 
Akim macam ni bukan sebab Akim gedikk , tapi sebab , Akim betol-II sayang 
dekat dye dan tak nak kehilangan dye .
Akim just boleh cakap yang Akim teramatlah rindu dekat dye :')
Bie , cepatlahh ye balek dari camp tuu ! ILoveYaa <3

No comments:

Post a Comment